Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао терте – основний компонент шоколадної маси, вихідна сировина для виробництва какао-масла та какао-порошку. Какао терте отримують шляхом розмелювання сирих подрібнених какао-бобів (какао-крупки). Процес розмелювання супроводжується нагріванням продукту, що викликає плавлення какао-масла, завдяки чому одержувана маса має напіврідку консистенцію, а при охолодженні твердне.
Какао терте є основним інгредієнтом у шоколадній промисловості. Його використовують для виготовлення шоколаду шляхом додавання какао масла та цукру або його замінників.
Дерево какао ростe в перуанській Амазонії. Традиційно використовуваний як лікарський напій, плід какао вважається природних стимулятором з високим вмістом білка та антиоксидантів у вигляді флавоноїдів. Criollo Cacao, відомий як «Король какао»,-дефіцитний сорт, який цінується за високоякісне зерно з прекрасним ароматом та смаком. Какао - це не тільки інгредієнт, але і суперпродукт.
Органічне какао кріолло Ecoandino відоме своєю високою якістю та смаком це чудові варіанти для здорового способу життя. Вам сподобається какао Ecoandino!
Какао масло та какао терте чудові інгредієнти для шоколадних батончиків, тістечок, тортів чи пирогів.