Кількість
|
Вартість
|
||
|
Натуральний неалкалізований какао порошок, не містить глютену та цукру. Жирність 20%, урожаю 2023 року.
Criollo Cacao, відомий як "Король какао", - дефіцитний сорт, який цінується за високоякісне зерно з чудовим ароматом та смаком. Це добірне какао становить 10% світового виробництва, будучи якіснішим, воно використовується у виробництві кращого шоколаду.
Це какао з фруктовими ароматами, середньої інтенсивності, з відтінками горіхів і злегка гіркуватим, але вишуканим смаком. Час збору врожаю з березня по листопад
Какао багате антиоксидантами і мінералами, а також є природним антидепресантом і афродизіаком. Какао підвищує концентрацію та пильність, а також підвищує ефективність інших мінералів та поживних речовин в організмі для здорового життя.
Наше какао-кріолло збирають у Сатіпо, регіоні в центрі Перу в департаменті Хунін. Наші фермери з річки Ене забезпечують якість какао-кріолло Ecoandino. Тропічна погода цього регіону робить його найкращим місцем для збору врожаю какао-кріолло. Фермери збирають урожай за системою органічного виробництва.
Цей органічний какао-порошок виробляється методом холодного віджиму. Не піддається впливу зовнішніх температур під час віджимання крупки, для забезпечення низькотемпературної сепарації олії та порошку. Таким чином какао-порошок має природно високу поживну та антиоксидантну цінність.
Органічний порошок какао -кріолло Ecoandino можна змішувати безпосередньо як інгредієнт у йогурті, смузі та молочних продуктах. Він також може бути частиною десертів.
Какао порошок (сертифікований органічний) необроблений. Склад: Какао боби мелені 100%; Харчова цінність на 100г: 420 кКал; Енергетична цінність: вуглеводи - 40,0г, білки - 20г, жири - 20г;