Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кукурудза фіолетова вирощується в Перу протягом тисячоліть. Це одне з найбагатших джерел важливих антоціанів. Фіолетова кукурудза є інгредієнтом для відомих перуанських десертів, таких як Мазаморра Морада та Чича Морада. Цей суперпродукт використовувався ще з часів до інків і був знайдений у різних керамічних предметах з культури Мочіки, що датуються понад 2500 років.
Ми пропонуємо цей суперпродукт як сирий порошок фіолетових кукурудзяних зерен. Без цукру, глютену та хімічних домішок.
Цей давній суперпродукт з Анд містить спеціальні антоціани (ціанідин-3-b-глюкозу). Це тип складних флавоноїдів, які виробляють синій, фіолетовий або червоний колір. Антоціаніни є протизапальними і стимулюють регенерацію сполучної тканини. Окрім того, що вони є потужними антиоксидантами, які зберігають наш молодий вигляд та захищають від хвороб, вони покращують приплив крові та знижують рівень холестерину.
Саме антоціани рятують судини від старіння, ламкості, запалень, покращують кровоток в головному мозку і сприяють виробництву особливої молекули - нейротрофічного фактору росту (BDNF), який, в свою чергу, стимулює ріст нових нейронів.
Ви можете використовувати нашу органічну фіолетову кукурудзу як інгредієнт у таких десертах, як пудинги, кекси та млинці. Інше використання органічного пурпурного кукурудзяного порошку полягає в частковому заміщенні інших видів борошна, таких як пшениця. Домашній хліб з додаванням борошна фіолетової кукурудзе стає ще смачнішим та кориснішим.